miercuri, 7 septembrie 2011

10 lucruri de stiut despre megan fox

1. Nu suporta sa atinga hartia
Recent, actrita din Transformers a investit intr-un dispozitiv electronic care proiecteaza pe perete paginile din scenarii, din cauza ca nu suporta sa atinga hartia.
Unora nu le place sunetul unghiilor pe tabla. Eu urasc hartia. Pur si simplu nu suport sa ating ziarele sau paginile din scenarii – orice nu este laminat. De fiecare data cand intorc pagina, trebuie sa-mi umezesc degetele in gura. Uneori folosesc un pahar cu apa si imi inmoi degetele in el la fiecare pagina”.
2. Crede in fantome si ii este frica de intuneric
Invitata in emisiunea actorului Jimmy Falon, Megan Fox a facut si alte dezvaluiri incendiare despre ea. "Mi-a fost frica de intuneric toata viata mea. Las luminile aprinse toata ziua, iar daca uit una, fug in cealalta parte a camerei sa o aprind. Nu pot sa merg printr-o camera intunecata. Imi este frica de ceea ce nu vad", a marturisit Megan.
3. Isi ameninta partenerul cu moartea
Megan Fox se enerveaza atat de tare in timpul conversatiilor contradictorii cu iubitii sai, incat ii ameninta pe acestia cu moartea. Actrita din Jennifer's Body recunoaste ca ii este foarte greu sa-si controleze temperamentul agresiv. In plus, actrita a dezvaluit ca prezinta simptome de schizofrenie si ca ii este foarte teama ca ar putea sa sfarseasca ca idolul ei, Marilyn Monroe.
"Am citit toate cartile scrise despre Marilyn Monroe. S-ar putea sa sfarsesc fix ca ea pentru ca ma lupt tot timpul cu ideea ca sufar de accese de schizofrenie. Sigur am o boala mintala, dar nu stiu exact care", a explicat Fox.
4. Cand face sex, arata ca un hipopotam
Megan Fox nu va accepta niciodata sa apara in scene de sex in filme – tot din cauza unei fobii. "Nu pot sa imi imaginez cum ar fi sa apar goala intr-un film. Pur si simplu nu pot. O scena cu mine in care sa intretin relatii sexuale este ultimul lucru pe care as vrea sa il vad. Ar fi de ajuns o singura secventa in care sa nu arat bine, sa ma faca sa nu mai pot face sex deloc. Imaginea cu mine aratand ca un hipopotam ma va bantui, cel mai probabil mereu".
5. Are cazier pentru furt
O alta problema a actritei in varsta de 23 de ani este predilectia pentru a fura. Ea a dezvaluit recent ca are cazier, dupa ce a fost prinsa incercand sa fure produse cosmetice dintr-un supermarket. In urma incidentului neplaicut, petrecut in urma cu opt sau noua ani, Megan Fox a primit interdictia de a mai intra in lantul de magazine Wal-Mart.
"Nu stiu daca interdictia este pe viata, dar cand aveam 14 sau 15 ani am fost prinsa ti condamnata pentru furt dupa ce am incercat sa fur cosmetice de la Mary-Kate si Ashley Oslon dintr-un magazin Wal-Mart", a dezvaluit vedeta presei.
6. Nu se intelege cu colegii
Nici cu colegii de filmare nu se intelege prea bine. O parte din cei care au filmat alaturi de frumoasa Megan Fox pentru Transformers au catalogat-o pe aceasta ca fiind ”proasta ca noaptea” si fara prestanta. Angajatii regizorului Michael Bay, cel care a facut-o celebra pe actrita de 23 de, spun despre star ca este “o scorpie neprietenoasa”. Acestia chiar i-au trimis o scrisoare deschisa in care i se adresau cu apelativul “micul Hitler”.
7. Are degete de camila
Cea mai recenta descoperire a fost facuta de un bloger roman. Acesta atrage atentia asupra degetelor pe care le are Megan. “Toata lumea a ridicat-o in slavi pe Megan Fox, inclusiv eu. Adevarat, e sexy, dar…oamenilor, ati vazut ce degete are? Mi-a picat fata azi, in timp ce o studiam mai cu atentie, pentru un research. Sincer, nu i-as vrea degetul ala pe nici o parte a corpului meu!”, sustine Cetin Ametcea pe blogul sau, unde mai scrie ca Megan are degete de camila (vezi foto mai jos).
8. Se considera prostituata
Actrita americana, care a recunoscut ca a avut o relatie cu o dansatoare de striptease din Rusia, sustine ca se simte ca o prostituata. "Daca stai sa te gandesti, noi, actorii, suntem un fel de prostituate pentru ca primim bani ca sa mimam iubirea sau sexul. La randul lor spectatorii dau bani ca sa ne vada pe noi cum facem sex. E ca o afacere murdara", a afirmat Megan.
9. Se inhiba daca primeste complimente
Actritei Megan Fox nu-i place deloc sa i se spuna ca este frumoasa deoarece asta o face sa se simta cu mult mai nesigura pe ea. Megan sustine ca prefera sa nu auda complimente sau vorbe magulitoare la adresa sa - deoarece o face sa se inhibe.
10. Are atacuri de panica cand se vede in oglinda si consuma alcool
Megan Fox a declarat ca are atacuri de panica ori de cate ori se vede in filme sau fotografii. Fox nu este multumita de felul in care arata si uraste sa-si vada imaginea – chiar daca a fost votata de mai multe ori ca fiind cea mai sexi actrita din lume. Ea a recunoscut ca atacurile de panica o cuprind si atunci cand se studiaza in oglinda. "Nu ma uit niciodata la mine, nici macar in fotografii. Ma ingrozesc si atunci cand ma vad pe camerele de supraveghere. Intru intr-un fel de atac de anxietate”. Ea a mai marturisit ca de cele mai multe ori consuma alcool inainte sa vizioneze unul din filmele in care apare.
Sursa: Contact Music, showhype.com, celebrifi.com, Showbiz Spy,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu